Till er andra utsatta Targeted Individuals i Sverige

Jag har talat med Carolina Helling på justitiedepartementet som skall utreda tortyrbrott i Sverige men som av okänd anledning vägrar att göra detta. Inom regeringen och myndigheter så vill man istället tysta ner dessa brott och har anammat Amerikas lögn att istället försöka vinkla detta till att "Det är dom utsatta offren som bara är psykiskt sjuka..staten och MUST och FRA och SÄPO är oskyldiga..".
 
Men för den som vet bättre är denna lögn idag ohållbar.
FOI bedriver sin "Neurovetenskap" med vad dom kallar "Tankeläsning" (läs deras egen PDF).
 
Detta går tillö så att dom låser fast signaler/mikrovågor emot os utsatta individer som skapar effekter i våra nervsystem på distans, Sveriges militär och polis är dessutom bland dom värsta länder i världen inom dessa nervvapen och teknologier inom tortyr och terror emot civila dom ger sig på, sedan vill dom helst slippa debatter och avsked med mera om ni förstår.
 
Via att polisen och militären använder sig av psykiatrin som dom har korrumperat så vägras man som utsatt dessutom sjukvård då poliserna och militärerna inte vill att deras offer ska få sina tortyrskador dokumenterade av läkare och doktorer, helst ska offren bara avföra som "psykiskt sjuka" så att polis opch militären kommer undan.
 
Dessa system handlar även om Echelon och NATO och DARPA och BOFORS och SAAB och Raytheon med flera, Ryssland och Kina fruktar dessa system och ser helst inget NATO med DARPA i sin närhet och kriget är ett faktum. Detta del av konflikten debatteras dock inte av våra medier som inte hängt med inom dessa extrema teknologier inom neurohacking och mind control och Directed Energy Weapons men har så sakteliga i alla fall insett att det pågår "någon form av krig med några konstiga teknologier.." (Havanna Syndromet). Att detta har pågått under 40-50 år har våra journalister tyvärr missat och att det finns offer på Guantanamo och ambassader och vad missa visselblåsare slår larm om hela 1 miljon Amerikaner utsatta för att ha dessa signaler i olika varianter fastlåsta emot sig. The Human Radiation Experiments har journalisterna också missat och detta var nu 30 år sedan detta ägde rum under Bill Clintons administration. Jose Delgado har våra journalister också missat tydligen och hur man redan på 50-60 talet inåg dessa mikrovågors olika effekter i människor.
 
Via antenner som MIMO och GWEN samt via satelliter och STRATOBUS och SAAB Global Eye med mera så låser dom fast dessa nervtortyrsystem emot oss Targeted Individuals och sedan går man omkring och får dessa olika stimuleringar emot sig.
 
När man polisanmäler dessa extrema brott som SÄPO och MUST bedriver så vägrar dom att utreda dessa brott, och varför dom vägrar utreda dessa brott talar för sig självt då detta borde vara prioritet nummer ett att utreda.
 
Joe Biden säger att deras militär ska lägga allt på att utreda dessa brott med dessa vapen, vilket i sin tur är ett stort skämt då det är dom själva som ägnat sig åt just detta under decennier nu och istället gjort att i sin makt att tysta ner alla visselblåsare och hindra utredningar.
 
Läs exempelvis larmen ifrån Karen Melton Stewart som hoppade av NSA och avslöjade just detta hur det inkommit hundratusentals polisanmälningar igrån A,merikanske offer för dessa mikrovågsvapen och FBI avsläjades ha satt i system att vägra utreda dessa brott fär att istället försöka måla ut alla offer som "mentalt sjuka" och uträtt noll fall.
 
Så man kan istället se att ambitionen är att "inte utreda" och istället "tysta ner".. och den som förstår lite bättre inser snart varför.
 
Putin och Ryssland vill inte bli "Targeted Individuals" och "Biohacked" och "Neurohacked" och allt man kallar detta för, men våra journalister har dåliga kunskaper om mikrovågsvapen och inser inte hur detta är en stor bidragande orsak till konflikten vi nu har i Europa och med NATO/DARPA och dessa extrema vapensystem. 
 
Militärindustrier jublar idag och badar i nya pengar.
 
Civila betalar priset, ofta oinsatta i djupare frågor om grund till konflikt.
 
Karl Gunnar Karlsson Södertälje 2022 03 11
 
• Kategori: AllmäntTaggar: #targetedindividual, Cyber-Torture.com, ECHELON, FRA, JNLWP, KREAPRENÖR, MRDAGARNA, Myndigheten för Samhällsberedskap, NERV VAPEN, NEWSVOICE, Polis, SAAB, SVT, TV4, Ukraina, neurovetenskap, utrikesbyrån; • Kommentarer (0)

Kommentera här: